Возен Парк

Автошкола со најсовремени возила со долгогодишно искуство! Повеќе од 7000 кандидати положија возачки испит во Авто Школа Денс. Обука со најсовремени возила и високо обучени кадри.

Независно дали се работи за обука за управување со автомобил, мотор, камион или автобус, избирајќи Автошкола ДЕНС избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од вас несомнено ќе направат одличен возач.

Контакт:
071 222 188
Благој Ѓорев 13
Велес, Macedonia 1400

Follow Us